+31 (0) 6 22 72 28 93info@haar-implant.nlConsult op afspraak

Introductie

Haar Implant staat garant voor een goede haartransplantatie. Er is geen ander die u beter kan vertellen over een haartransplantatie dan een consultant die het zelf heeft ervaren. Hieronder leest u de ervaring van onze consultant die via Haar Implant een haartransplantatie heeft laten uitvoeren:

Haaruitval

Tot mijn 20ste heb ik heb altijd een flinke bos haren gehad. Vanaf mijn 20ste begon ik  inhammen te krijgen. Ik irriteerde me eraan, want ik moest mijn kapsel hiervoor aanpassen. Ik deed er met de dag langer over om mijn haar in model te krijgen. Het gebeurde allemaal in een zeer korte periode. Binnen een paar maanden merkte ik al tijdens het douchen en kammen dat er meer dan normaal haren uitvielen. Dit ging niet de goede kant op, het werd steeds erger.

Stress

Ik raakte gestrest, omdat ik mijn haren nooit in model kon krijgen. Hoe meer ik streste, hoe meer haren er uitvielen. Ik wist dat stress niet goed was voor de gezondheid van mijn haren, maar kon er helaas niets aan doen. Je raakt automatisch gestrest als je ziet dat er ieder dag steeds meer haren uitvallen. Ik begon me te verdiepen in producten tegen haaruitval waarbij ik al vele producten heb uitgeprobeerd. Resultaat: Geen verbetering! De producten hielpen maar voor een korte periode en daarna begon de ellende weer. Toen ik merkte dat dit soort producten geen oplossing  was voor mijn haaruitval  besloot ik maar om eens te verdiepen in haartransplantaties.

Onduidelijkheden

Ik ging gelijk aan de slag, want ik wist niet dat haaruitval zo snel kon gaan. Ik heb heel veel sites bezocht en verschillende forums gelezen hoe anderen hierover denken. Ik heb zowel positieve als negatieve reacties gelezen over haartransplantaties. Hierdoor raakte ik helemaal in de war en wist eigenlijk niet meer wat ik moest doen.

Oriëntatie

Mijn oom in Turkije liep tegen hetzelfde probleem aan zonder dat ik ervan wist. We kwamen tijdens ons gesprek zomaar tot het onderwerp haaruitval. Hierop gaf hij aan dat hij zich ook aan het oriënteren was om een transplantatie te laten uitvoeren. Ik werd enthousiast en gerust gesteld. We motiveerden elkaar en gingen allebei aan de slag om eens goed te oriënteren waar ze de beste haartransplantatie uitvoeren. Voor hem was het een stuk makkelijker om fysiek aanwezig te zijn bij afspraken in verschillende soorten klinieken. Terwijl ik op afstand alleen maar telefonisch informatie kon inwinnen.

Behandeling

Na diverse gesprekken met verschillende artsen besloot hij de operatie in een ziekenhuis te laten uitvoeren. De dokter waar hij een gesprek mee had kwam volgens hem vertrouwd en eerlijk over. Zo gaf hij bijvoorbeeld aan dat hij de belangrijkste stappen van zijn operaties zelf uitvoert en niet overlaat aan zijn medisch team. Iedereen in zijn team heeft zijn of haar eigen taken en verantwoordelijkheden tijdens de operaties. Na een aantal foto’s van mensen die hij heeft behandeld, besloten we om een afspraak in te plannen voor een vooronderzoek. Het was erg spannend voor mij. De eerste keer in mijn leven een operatie ondergaan uit eigen wil. Ik liet mijn oom als eerst, zodat ik kon zien wat er allemaal bij kwam kijken. Toen ik merkte dat het allemaal wel mee viel was ik gerust gesteld. De volgende dag was ik aan de beurt. Tijdens de transplantatie werd ik op de hoogte gehouden van de stappen die ze uitvoerde. Deze kunt u teruglezen onder het stuk: “De behandeling”.

divider

consultbutton

bigbuttonhome_inverse

Menu