+31 (0) 6 22 72 28 93info@haar-implant.nlConsult op afspraak

Haartransplantatie

Post 2 of 4
Haartransplantatie

Wat is haaruitval?

Haaruitval, kan ook worden gedefinieerd in de vorm van herstel. Het is gewoonlijk dat er dagelijks 80-100 haren uitvallen. Wanneer u merkt dat de uitval meer is dan gewoonlijk, dan zult u een behandeling moeten aangaan. Als de behandeling ook geen effect heeft om uw haaruitval te stoppen kunt u het beste een haartransplantatie laten uitvoeren. Hiervoor bent u bij Haar Implant op het juiste adres. Vanuit eigen ervaring op gebied van haartransplantatie is er geen ander die u hierbij kan helpen.

Haarverlies bij mannen begint meestal vanaf het 20ste en kan wel duren tot het 40ste jaar. Het begint allemaal met onschuldige inhammen wat zich in zeer korte tijd kan ontwikkelen in een dunnere haargrens die steeds meer naar achteren verplaatst. Je look, je uitstraling, je zelfvertrouwen wordt hierdoor aangetast, waardoor je steeds meer gaat stressen en meer haaruitval zult krijgen. Dit soort haaruitval bestaat uit genetische factoren en het is bijna onmogelijk om het te voorkomen.

Daarnaast is er ook een vorm van haaruitval door medicatie zoals chemotherapie, medicijnen voor hormonen etc. Bij vroegtijdige behandelingen kunnen deze haarzakjes nog gered worden. Hetzelfde geldt ook bij haaruitval door chemische haarproducten zoals: gel, wax, haarspray etc.

De meest voorkomende oorzaken van haaruitval

Bij mannen

 • Hormonale onbalans
 • Genetisch
 • Stress
 • Eet & Slaapstoornis
 • Medische behandelingen (Chemotherapie-cortison etc.)

Bij vrouwen

 • Hormonale onbalans
 • Menopauze
 • Stress
 • Eet & Slaapstoornis
 • Bevalling
 • Medische behandelingen (Chemotherapie-cortison etc.)

Haartransplantatie

Betekent niets anders dan het verplaatsen van gezonde en sterke haarzakjes die zich bevinden op het achterhoofd van een persoon. De haarzakjes op het achterhoofd hebben een gegarandeerd eigenschap om niet uit te vallen. Dit is ook de reden waarom kale mensen nog altijd haren op zijn achterhoofd hebben. Een haarzakje wordt in vaktermen ook wel “graft”genoemd. Met speciale technieken worden deze grafts individueel verwijderd van het achterhoofd zodat ze geïmplanteerd kunnen worden op de plekken waar het nodig is. Tot zover kunnen de meeste klinieken het werk, maar waar het voornamelijk om draait is het openen van nieuwe kanalen voor deze haarzakjes. Dit moet op een professionele manier gedaan worden, zodat de haren een natuurlijke groeirichting krijgen voor een natuurlijke uitstraling. De kwaliteit van de dokter speelt hierin een grote rol. Het is dus zeer belangrijk waar en door wie u de operatie laat uitvoeren. Bij Haar Implant bent u hiervoor op het goede adres.

FUE (Follicular Unit Extraction)

Betekent niets anders dan het verplaatsen van gezonde haarzakjes. Deze bevinden zich voornamelijk op het achterhoofd en hebben een gegarandeerd eigenschap om nooit uit te vallen. Een haarzakje wordt in vaktermen ook wel “graft” genoemd. Met speciale technieken worden deze grafts individueel verwijderd van het achterhoofd zodat ze geïmplanteerd kunnen worden op de plaatsen waar het nodig is. Dit noemt men ook wel de FUE (Follicular Unit Extraction) methode. Tot zover kunnen de meeste klinieken het werk, maar waar het voornamelijk om draait is het openen van nieuwe kanalen. Dit moet op een professionele manier gedaan worden, zodat de haren een natuurlijke richting krijgen voor een originele uitstraling. De kwalitatieve handeling en de deskundigheid van de dokter speelt hierbij een grote rol.

 

In 10 stappen weer zelfvertrouwen

Hieronder kunt u in 10 stappen lezen hoe een haartransplantatie volgens de FUE methode wordt uitgevoerd:

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5
Stap 6
Stap 7
Stap 8
Stap 9
Stap 10

, , , , , , , ,

Menu